Terug

5% korting op Haen zorgkleding - KORTINGSCODE: haen2021

Over vanZorg

Alles voor professionals!
Wij gaan voor een prettige omgeving waarin comfort, hygiëne en veiligheid samen voorop staan, en wij de verwachtingen van onze zakelijke en particulieren klanten overtreffen!

We bieden onderscheidende producten, werken altijd klantgericht en kwaliteit leveren is ons specialisme. Dat doen we met ons eigen team van specialisten, maar ook door gebruik te maken van ervaren partners. Onze passie voor kwaliteit maakt dat we altijd op zoek zijn naar verbetering en dat we de beste willen zijn. ‘’Kan niet’’, bestaat voor ons niet. Denken in oplossingen daarentegen is voor ons van natuurlijke aard.

Over vanZorg
Wij zijn een full service leverancier van werkklompen, werkschoenen en zorgkleding. Met ruim 10 jaar ervaring weten we als geen ander hoe belangrijk kwaliteit en comfort is in de zorgsector, maar ook daarbuiten. Wij geven onze klanten eerlijk advies en zorgen voor volledige ontzorging. Wij zijn gedreven, professioneel en vooral betrokken, want zorg is en blijft mensenwerk.

Kwaliteitsproducten zijn voor ons en onze klanten de normaalste zaak van de wereld. Met plezier zetten wij daarom ook graag een extra stap. Want we leveren niet alleen de beste producten, ook voor onze service gaan we voor de hoogte kwaliteit. We zijn er altijd op het juiste moment, gevraagd en ongevraagd. Met onze unieke one-stop-shopping formule bieden wij onze klanten diverse oplossingen.

Ons team is ervaren en betrokken en ons netwerk bestaat uit gerenommeerde specialisten. Zo maken wij het verschil. Daardoor zijn wij dé leverancier voor zorgprofessionals, bedrijven en ook particulieren.

De voordelen van vanZorg:
- Kwaliteit: We gaan altijd voor de beste producten en service;
- Flexibel: We denken altijd in oplossingen;
- Samenwerken: Samen met onze partners komen we tot het beste resultaat;
- Klantgericht: Voor onze klanten zetten we altijd een stapje extra.

Productgroepen:

Medisch schoeisel:
Zeg je loopcomfort, dan zeg je vanZorg. Onze werkklompen en werkschoenen zijn populair onder werknemers in de zorg, maar ook in de logistiek, facilitaire sector en foodsector lopen professionals er met alle gemak en comfort mee weg. Onze werkklompen en werkschoenen zijn niet alleen ideaal voor op de werkvloer, maar ook voor optimaal comfort thuis!

Sinds 2009 zijn wij in Nederland en België dé online specialisten in klompen en werkschoenen. We beschikken over meerdere eigen private label modellen die uitsluitend door ons worden verkocht. Voor ons is service en kwaliteit belangrijk. Daarom gaan we altijd net een stapje extra, zodat jij je beste beentje voor kunt zetten!

Zorgkleding:
Wie werkt in de zorg, weet dat werkkleding een wereld van verschil kan maken in gemak en comfort. Daarom levert vanZorg zorgkleding die naadloos aansluit op de wensen van zorgprofessionals. Onze hoge kwaliteit werkkleding is daardoor ook geliefd in andere branches, zoals in de foodsector.

Zorgproducten:
Wie helpende handen biedt in de zorg, verdient de beste producten om het voor patiënt én medewerker nog beter te maken. Bij vanZorg vind je een uitgebreid assortiment zorgproducten, zowel voor professionals als particulieren. Denk hierbij aan hulpmiddelen voor in de thuiszorg, maar ook aan het perfecte schoeisel voor optimaal loopcomfort tijdens een lange werkdag in de zorg.

Webshops:
vanZorg draagt zorg voor professionals en voor cliënten. Ons assortiment richt zich op optimaal comfort voor werknemers, en de beste zorgervaring voor patiënten. We bedienen onze klanten daarom ook vanaf twee gespecialiseerde websites, om het nog makkelijker te maken om te vinden wat je zoekt.

Vanzorg.nl
Onze one-stop-shop voor de beste bescherming, hoogste hygiëne en meest uiteenlopende zorgproducten van de beste kwaliteit voor verzorgende dienstverleners en particulieren. Uitsluitend de beste merken, zoals Sanita, Sika, Dunlop, Watts, Wock, Toffeln en Emma en overige producten van CMT, Ebro en Hygiena.

Sanitaklompen.nl
Zet je beste beentje voor met de zorgklompen van Sanita. In onze gespecialiseerde webshop vind je een uitgebreid assortiment klompen. Niet alleen voor zorgprofessionals, maar ook voor werknemers in de voedingsindustrie. 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »