Terug

Over vanZorg

vanZorg ontzorgt professionals in de medische en foodsector

vanZorg ontzorgt. We zijn de full service leverancier van kleding, werkschoenen en disposables voor professionals in de medische sector. Heb je voor je medewerkers kleding en schoenen nodig en wil je ook andere benodigdheden inkopen? Vaak moet dat bij meerdere leveranciers. vanZorg heeft dit allemaal onder één dak. Met onze unieke one-stop-shopping formule verzorgen we een totaalpakket van aankleding van professionals en ruimtes, disposables en hulpmiddelen. Dit doen we voor bedrijven in de medische, mond- en veterinaire zorg en voedingsindustrie. Van tandartsen tot de kraamzorg en van grootkeukens tot voedselproducenten. 

vanZorg zorgt voor kwaliteit

Wij gaan voor een prettige werkomgeving waarin comfort, hygiëne en veiligheid voorop staan. Hiervoor bieden we onderscheidende producten van de beste kwaliteit. Met plezier zetten we daarvoor een extra stap.

Ook voor onze service gaan we voor de hoogste kwaliteit. Dit bieden we met ons eigen team van specialisten en onze partners die we daar zorgvuldig op uitzoeken. We zijn altijd op zoek naar verbetering en willen de beste zijn in ons vak. ‘Kan niet’ bestaat niet voor ons. Denken in oplossingen daarentegen zit in onze aard.

Zorg voor een persoonlijke aanpak en deskundig advies

Klantgericht zijn en een persoonlijke aanpak staan bij ons voorop. Alleen zo kunnen we jou volledig ontzorgen. We denken graag met je mee en adviseren je over de best passende producten voor jouw medewerkers. Wat voor de één geldt, hoeft voor de ander namelijk niet zo te zijn.

Met ruim 10 jaar ervaring weten we als geen ander hoe belangrijk kwaliteit, veiligheid en comfort is in de medische en foodsector. Ons advies geven wij daarom op maat. We kunnen je bijvoorbeeld adviseren over de geschikte materialen en pasvormen voor een bepaald werkveld en de beste werkklompen voor verpleegkundigen of -schoenen voor medewerkers in de zorg.

Daarnaast personaliseren we werkkleding. We voorzien ze van jouw logo en verzorgen ze zelfs custom-made. We leveren ze dan in de juiste kleuren, maten en modellen. Voor Sanita werkklompen hebben we regelmatig private label modellen met een speciaal door ons gemaakt design.

Tot slot nemen we met een zichtzending en ons kledingmanagementsysteem al jouw zorgen uit handen. Daardoor kan je de producten van tevoren bekijken en eenvoudig bestellen.

De zakelijke klant ontzorgen

Met onze totaaloplossing en persoonlijke aanpak ontzorgen wij professionals in de medische en foodsector. Lijkt iets onmogelijk, dan zoeken we naar wat wel kan. Daarin zijn wij zeer gedreven en flexibel.

Onze populairste producten hebben we zelf op voorraad. Voor veel producten geldt dan ook: voor 15:00 besteld, is morgen in huis. De precieze levertijden staan bij de producten vermeld. Ook daarover hoef jij je dus geen zorgen meer te maken. vanZorg heeft geen fysieke winkel waar producten worden verkocht. 

We sluiten volledig aan op jouw wensen met de mogelijkheid om een offerte op te vragen of op factuur te betalen. Natuurlijk kan je er ook gewoon voor kiezen om een directe bestelling te plaatsen in onze shop.

De geschiedenis van vanZorg

Na jarenlang ervaring opgedaan te hebben in de (voedings)industrie, zijn we In 2009 gestart als verkoper van Sanita klompen aan zorgmedewerkers. Later breidden we dit uit met kleding en andere benodigdheden. We zagen steeds vaker overlap tussen de wensen van zorgprofessionals en de vragen die we in de foodsector tegenkwamen. Hygiëne en comfortabele kleding en schoeisel is in beide sectoren van groot belang. Daarvoor zijn de beste producten nodig.

Onze ambitie verschoof van enkel zorgmedewerkers naar het ontzorgen van professionals in zowel de medische als de foodsector. Inmiddels zijn we dan ook dé leverancier van kleding, schoeisel en disposables in de medische, mond- en veterinaire zorg.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »