Terug

Borduren en bedrukken

vanZorg maakt gebruik van de volgende technieken om zorgkleding te personaliseren:

Borduren

Het borduren van een logo of afbeelding op zorgkleding is een zeer duurzame keuze. Op een oppervlak van maximaal 25x25 centimeter, wordt de gewenste afbeelding met naald en diverse kleuren draad middels duizenden naaldsteken je logo opgebouwd. Met als resultaat: een elegante uitstraling en superieure levensduur passend bij de zorgkleding van Haen en De Berkel.

Transferdruk

Een wat meer economische keuze is het aanbrengen van een logo of afbeelding via transferdruk. Deze techniek passen wij vaak toe bij het produceren van kleinere oplages. Ook is transferdruk uitermate geschikt bij bedrukking per kledingstuk in een andere kleur of opmaak. Denk hierbij aan het bedrukken van een naam of functie op de zorgkleding.

Zeefdruk

Kies je voor zeefdruk dan kies je ook voor kwaliteit: met deze eeuwenoude techniek hecht de inkt zich goed aan de stof en het resultaat blijft ook bij veelvuldig gebruik jarenlang mooi. In tegenstelling tot transferdruk is zeefdruk juist voordeliger bij het bedrukken van grotere oplages.

 

Is werkkleding fiscaal aftrekbaar?

Werkkleding is mogelijk aftrekbaar als zakelijke kosten onder bepaalde voorwaarden van de Belastingdienst:

  • De werkkleding wordt (bijna) uitsluitend gedragen in het kader van je onderneming en dat blijkt ook duidelijk uit de uiterlijke kenmerken van werkkleding, bijvoorbeeld een uniform of overall.

  • Is de werkkleding ook geschikt om buiten de onderneming te dragen, dan dient de werkkleding te worden voorzien van een beeldmerk dat verwijst naar je onderneming met een totale oppervlakte van minimaal 70 cm2. Dit mag bijvoorbeeld ook twee beeldmerken van 35 cm2 zijn. 

Voor alle actuele informatie en voorwaarden met betrekking tot werkkleding verwijzen we je graag door naar de website van de Belastingdienst.

Offerte aanvragen borduren en bedrukken

Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier stuur een e-mail naar [email protected]. Op werkdagen zijn we telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 17:00 op +31 (0)85 130 49 30.

Verstuur
*Verplichte velden

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »