Terug

Zorgkleding

Comfortabel aan het werk met zorgkleding van vanZorg

Zorgkleding

Zijn jouw medewerkers werkzaam in de zorgsector? Dan wil je hen natuurlijk voorzien van praktische, professionele en betrouwbare zorgkleding. Of het nu gaat om zorgkleding voor een verpleeghuis, een ziekenhuis, een laboratorium of een dokters -of tandartspraktijk, zorgkleding is een essentieel onderdeel van de dag van jouw medewerkers.

Zorgkleding Dames

Ben jij op zoek naar kwalitatief goede zorgkleding voor jouw medewerkers en wil jij online zorgkleding kopen? Dan hoeft dat natuurlijk niet duur te zijn. Bij vanZorg verkopen wij betaalbare zorgkleding voor dames, maar wij hebben natuurlijk ook zorgkleding voor heren. Of het nu gaat om werkkleding voor de zorg, kleding voor de gezondheidszorg of werkkleding voor de zorg voor dames, alles is te vinden in onze webshop.

Zorgkleding online bestellen

Hebben jouw medewerkers nieuwe jasjes nodig? Dan kan je zo’n zorgkleding jasje gemakkelijk online bestellen. Of het nu gaat over het vervangen van een oud jasje, of een doorvoeren van een hele nieuwe garderobe voor je medewerkers, wij verkopen zowel in kleine als in grote oplage. Tijdens het bestellen gaat je eerste gedachte misschien naar een wit basis jasje, maar wie zegt dat zorgkleding niet hip of vrolijk kan zijn? Wat is er nou leuker voor een patiënt dan zorgpersoneel dat er, naast een professionele houding, een beetje gezellig uitziet? Tover een lach op hun en je eigen gezicht met onze gekleurde zorgkleding. En gaan jouw medewerkers normaal gesproken stijlvol door het leven? Kijk dan ook eens bij onze hippe zorgkleding

Werken jullie niet in een praktijk, maar in een verzorgingshuis, dan is die gekleurde en hippe zorgkleding misschien wel extra geschikt. Je wilt uiteindelijk dat mensen zich thuis voelen. Heb je daarvoor speciale zorgkleding nodig? Dan hebben wij uiteraard ook verzorgingshuis zorgkleding.

Werkkleding zorg

Voor ons uitgebreide assortiment van werkkleding voor de zorg werken wij met verschillende merken zorgkleding. Zo hebben wij de bekende Haen zorgkleding. Deze modieuze zorgkleding komt in vele kleuren. Natuurlijk hebben wij nog veel meer modieuze zorgkleding in ons assortiment waar je uit kan kiezen. Wat dacht je van de fijne De Berkel jasjes? Een praktische en stijlvolle jas die bij iedereen in de kast zou moeten hangen.

Verpleegkundige kleding

Werken jouw verpleegkundigen in een drukke baan? Dan willen zij na zo’n dag hard werken waarschijnlijk wel lekker met de voeten omhoog kunnen ontspannen. Het huis schoonmaken en wasjes draaien kan dan wel even wachten. Daarom zijn een paar verpleegkundige jasjes niet overbodig. Geef jouw medewerkers ook de ruimte voor die welverdiende rust. Ook verpleeg broeken en een verpleegstersjas horen natuurlijk bij de werkkleding, dus maak het jezelf en jouw medewerkers gemakkelijk en zoek voortaan je kleding online. Dan zorgen wij even voor jullie.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »