Terug

Werkklompen kopen

Ga beschermd aan het werk met comfortabele werkklompen!

Werkklompen kopen

Werkklompen worden in een breed scala aan sectoren gedragen. Zo zijn er wasbare klompen voor de zorg en veiligheidsklompen voor de logistiek en transport. Zo ervaar je het comfort van klompen, maar met bescherming en meer zekerheid. Zo zijn er werkklompen met verschillende veiligheidsnormeringen verkrijgbaar. Ben je op zoek naar S2 of S3 werkklompen met stalen neus? Ook die koop je bij vanZorg! Van stevige stappers tot vrolijk gekleurde ziekenhuisklompen voor in de zorg: voor elke sector en voor iedere professional is er een werkklomp die je werkdag beter maakt.

Op klompen naar je werk

Medewerkers in de zorg, agrarische sector, logistiek en voedselindustrie maken lange dagen en veel meters. Sommige beroepen vragen om werkklompen die tegen een stootje kunnen!

Comfortabel
Wanneer je de nodige meters maakt en lang staat, kunnen je benen en rug wel wat extra’s gebruiken. In ons assortiment tref je de klompen van onder andere Sanita, Sika, Gevavi, Toffeln, Wash&Go, Watts en Wock. Met een comfortabel voetbed en flexibele loopzool kun jij elke dag je beste beentje voor zetten.

Veilig
De veiligheidsklompen in onze webshop beschermen je voeten voor impulsen van buitenaf! Dankzij beschermende neuzen en antislipzolen ga je met een zekerder gevoel je werkdag in. De werkklompen van Sanita, Sika, en Gevavi zijn voorzien van diverse veiligheidsnormeringen. Onderaan deze pagina vind je meer informatie over de verschillende normeringen. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Ga altijd zelf na welke regels rondom schoeisel gelden in jouw sector en beroep.

Wasbaar
Naast comfortabel, zijn de klompen in ons assortiment ook eenvoudig te onderhouden. De klompen van Wash&Go, Watts en Wock modellen zijn zelfs wasbaar. Zo was je eenvoudig je favoriete werkklompen!

  • Wash&Go klompen zijn wasbaar op maximaal 30° C en niet autoclaveerbaar.
  • Watts klompen zijn wasbaar op maximaal 40° C, in de speciaal meegeleverde waszak en niet autoclaveerbaar.
  • Wock klompen zijn wasbaar op 90 °C en tevens autoclaveerbaar.

Design
Bij het kopen van leren klompen heb je de keuze uit zowel instapklompen als klompschoenen. Onze instapklompen zijn voorzien van een open hiel en hierdoor eenvoudig aan en uit te trekken. Ben je op zoek naar een neutrale kleur werkklompen? Kies je voor zwarte klompen of witte klompen! Wil je je outfit en dag net wat vrolijker maken? Ook roze klompen vind je onze webshop!

Klompen voor thuis

Niet alleen op de werkvloer, maar ook thuis komen geschikte vrijetijdsklompen goed van pas. Voor werkzaamheden in en rondom het huis vind je verschillende soorten tuinklompen in onze webshop. Tuinklompen van de merken Gardy, Gevavi en Natulive zijn eenvoudig aan- en uit te trekken en ideaal voor klusjes in de tuin!

Werkklompen zorg

Ons assortiment bestaat uit werkklompen voor zowel dames als heren voor verschillende sectoren. Het dragen van geschikte klompen naar je werk draagt bij het comfort, maar ook gebruiksgemak speelt hierbij een grote rol. Maak je lange dagen in de zorg? Als medewerker op de Operatie Kamer dienen je klompen te voldoen aan verschillende eisen. De OK-klompen zijn gemakkelijk te reinigen en beschermen je voeten. Kies voor werkklompen die je voeten voldoende steun geven en zo je werkdag een stuk gemakkelijker maken!

Ben je op zoek naar werkklompen die tegen een stootje kunnen, terwijl ze je rug en voeten ontlasten Voor bijvoorbeeld in de agrarische sector bekijk ons assortiment met de boerenklompen. Of ben je veel onderweg als chauffeur? Dan zijn chauffeurs klompen de perfecte oplossing! 

Tuinklompen
Heb je groene vingers? Onze werkklompen voor in de tuin zijn gemakkelijk aan- en uit te trekken en perfect voor gebruik in en rondom het huis! Binnen ons assortiment heb je de keuze uit gevoerde tuinklompen, tuinklompen van rubber en Gevavi klompen.

Klompschoenen

Een aantal klompschoenen uit onze webshop zijn voorzien van een stalen neus en beschermen hiermee je voeten voor impact van buitenaf. De klompschoenen hebben een dichte hiel waardoor deze niet gemakkelijk kunnen uitvallen. Binnen verschillende sectoren is het verplicht werkklompen te dragen welke voorzien zijn van het S3 veiligheidsnormering.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »