Terug

Werkschoenen dames

De beste werkschoenen voor dames bestel je bij vanZorg

Filters

Werkschoenen dames

Het aanbod aan werkschoenen voor dames is de laatste tijd sterk toegenomen. Tegenwoordig is het aanbod zelfs zo groot, dat het maken van een keuze een leuke uitdaging is! Het assortiment bestaat uit moderne werkschoenen voor dames in verschillende kleuren en modellen. Het voornaamste verschil tussen werkschoenen voor dames en heren zit hem in de pasvorm. Daarnaast is de schoen voor dames een stuk lichter van gewicht. De werkschoenen voor dames zijn voorzien van een stalen neus en bieden zo optimale bescherming van je voet. Werkschoenen voor dames worden gedragen in verschillende werkomgevingen zoals het ziekenhuis of de bouw. In onze webshop vind je werkschoenen voor dames van de merken Dunlop en Emma.

Werkschoenen S3 dames

Het assortiment bestaat uit werkschoenen voor dames binnen de S1, S2 en S3 normering. Controleer altijd goed welke werkschoenen verplicht zijn op je werk. Kies jij voor dames werkschoenen binnen de S1 of S2 norm? Of gaat je voorkeur uit naar lichtgewicht werkschoenen voor dames binnen de S3 veiligheidsnorm? Twijfel je over welke werkschoenen geschikt zijn binnen je werkveld? Neem gerust contact met ons op!

Vrouwelijke werkschoenen

Het dragen van geschikte werkschoenen is een must in het werkveld. Afhankelijk van de werkplek dienen je schoenen te voldoen aan verschillende veiligheidseisen. Comfort van werkschoenen voor dames hoog in het vaandel. Het dragen van lichte werkschoenen voor dames draagt bij optimaal comfort aan je voeten. Bij werkschoenen voor dames wordt rekening gehouden met veiligheid en comfort, maar ook de uitstraling van de schoen is van groot belang. De werkschoenen voor dames zijn verkrijgbaar in neutrale kleuren. Heb je een definitieve keuze kunnen maken? Bestel je werkschoenen vóór 17:00 uur en ontvang ze de volgende dag!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »