Terug

Werkschoenen heren

De beste werkschoenen voor heren bestel je bij vanZorg

Filters

Werkschoenen heren

Het assortiment werkschoenen voor heren bestaat vele modellen en kleuren. Bij het kopen van nieuwe werkschoenen voor heren is het van belang enkele aspecten in de gaten te houden. Ben je op zoek naar een werkschoen waarbij veiligheid voorop dient te staan? Hecht je ook waarde aan het comfort van de schoen of ben je eerder op zoek naar hippe werkschoenen voor heren? Controleer altijd goed welke eisen gelden op de werkvloer bij het kiezen van goede werkschoenen voor heren. Ons assortiment bestaat uit schoenen in diverse veiligheidsniveaus en met de focus op verschillende doeleinden. Kies voor de populaire merken Emma of Gevavi bij het kopen van werkschoenen speciaal voor heren. Naar welke schoen jij ook op zoek bent, bij VanZorg vind je de schoen die helemaal bij je past!

Werkschoenen S3 heren

Werkschoenen voor heren waarbij de focus ligt op veiligheid zijn veelal voorzien van een stalen neus. De neus beschermt je voet voor eventuele impulsen van buitenaf. De veiligheidsschoenen in onze webshop bestaan uit verschillende modellen die voldoen aan de S3 norm. Schoenen die voldoen aan de S3 norm hebben: een gesloten hiel, veiligheidsneus, zijn antistatisch en waterbestendig en hebben een nagelwerende tussenzool. Ben je eerder op zoek naar werkschoenen met een klassieke uitstraling welke gedragen kunnen worden onder een pak? Bekijk direct de beste werkschoenen voor heren in onze webshop!

Werkschoenen voor heren

Werkschoenen voor mannen bestaan er in vele vormen, maten en kleuren. Het dragen van stevige werkschoenen voor heren maakt een zware werkdag draaglijk. De werkschoenen met stalen neus voor heren bieden bescherming voor je voeten en bieden veiligheid en comfort. Iedere veiligheidsschoen is bestand tegen een belasting met een energie kleiner of gelijk aan 200 joule. 

Bekijk voor aankoop altijd goed welke veiligheidseisen gelden op je werk. Heb je vragen? Neem contact met ons op en wij helpen je een handje!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »