Terug

Werkschoenen sneakers

Moderne sneakers met optimale bescherming!

Filters

Werkschoenen sneakers

Nog maar amper te onderscheiden van normale sneakers zijn de werkschoenen in sneakervorm. Binnen ons assortiment vind je sneakers van de merken Emma, Dunlop en Gevavi. De werkschoenen in sneaker model bestaan er in verschillende kleuren en stijlen. De sportieve werkschoenen zijn verkrijgbaar in modellen voor zowel heren als dames. De uitstraling van de veiligheidssneaker komt steeds dichter bij die van een gewone sneaker. Dit komt door het achterwege laten van het minder grove uiterlijk van de werkschoen. Hierdoor ogen de werkschoenen sportief, terwijl ze je voeten beschermen en comfort bieden. Een aantal werkschoenen in sneaker vorm zijn voorzien van een beschermneus en hebben een S3 veiligheidsnormering, daarnaast hebben we ook onbeveiligde werkschoenen in sneaker vorm in het assortiment. De veiligheidssneakers bieden hiermee de bescherming voor eventuele impulsen van buitenaf. De werkschoenen zijn verkrijgbaar in zowel opvallende als neutrale modellen, waar kies jij voor?

Sportieve werkschoenen

Ons assortiment bestaat zowel uit onbeveiligde werkschoenen als veiligheidssneakers die voldoen aan de S3 veiligheidsnormering. De sportieve, lage veiligheidsschoenen bieden antislip en zijn zeer breed inzetbaar voor alle soorten werkzaamheden. In onze webshop vind je zowel voor dames als heren werkschoenen in de vorm van sneakers! Sport veiligheids werkschoenen voor dames en heren hebben het uiterlijk van een gewone sneaker, maar bieden optimale bescherming!

Werkschoenen sneakers goedkoop

De werkschoen in sneaker vorm is een schoen om vele, veilige kilometers mee te maken. Bestel direct je nieuwe werkschoenen in de vorm van sneakers goedkoop op onze website!

Controleer altijd goed of de werkschoenen sneakers geschikt zijn voor de omgeving waarin je werkzaam bent. Lees de werkschoen informatie goed door en ken de eisen van de werkvloer. Weet je het niet helemaal zeker? Voor informatie over de geschiktheid van de werkschoenen in sneaker vorm kun je altijd contact met ons opnemen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »