Terug

Kooptips klompen

Waar moet je nou precies op letten als je klompen op maat wilt kopen? vanZorg biedt een groot assortiment aan Sanitaklompen aan. Welk paar moet je dan kiezen? We geven je graag een aantal tips en adviezen. Zodat je precies die klompen kunt kopen, die bij jou passen. 

Let hierop bij het kopen van Sanitaklompen

De keuze van de juiste Sanita klompen hangt af van de omgeving waarin je ze wilt gaan dragen. Werk je bijvoorbeeld in een medische omgeving? Daar gelden specifieke eisen. Controleer altijd of deze klompen geschikt zijn. Lees de klompinformatie goed door en ken de eisen van de werkvloer. Weet je het niet helemaal zeker? Voor informatie over de geschiktheid van de Sanitaklompen kun je altijd contact met ons opnemen.

Open of gesloten hiel
Om ervoor te zorgen dat je het juiste model en maat klompen ontvangt, is het handig om te weten dat er twee typen Sanita klompen leverbaar zijn: klompen met een open hiel en klompen met een gesloten hiel. Kijk dus goed welk model je heeft gekozen. Alle klompen uit het assortiment van Sanita hebben een universele pasvorm. 

De juiste maat
De maten variëren per type klomp van 35 t/m 48 en 35 t/m 42. In de praktijk is gebleken dat de klompen over het algemeen iets kleiner vallen dan nette schoenen. Je kunt hier rekening mee houden, door net ietsje grotere klompen te bestellen.

Prijs
Bij sanitaklompen.nl hebben we klompen vanaf € 43,95 tot € 89,95 per paar. De prijs hangt met name af van de maat en het design van de gekozen klompen. 

Advies

Bij de aankoop van nieuwe klompen kun je voor advies altijd contact met ons opnemen. Wil je ze liever eerst even passen? Maak dan gebruik van onze passervice. Maak van tevoren even een afspraak met ons. Je kunt mailen naar [email protected] of bellen naar +31 (0)85 130 49 30.

We helpen je graag verder! 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »