Terug

Werkschoenen keuken

Filters

Werkschoenen keuken

Als medewerker in de horeca maak je lange dagen, ben je continu in beweging en is er amper een moment om tot rust te komen. Deze ballast aan je voeten en rug vraagt om goede schoenen! Als horeca medewerker in de keuken is het van groot belang werkschoenen te dragen die zowel comfort als veiligheid bieden. In de keuken moet je je snel kunnen verplaatsen. Werkschoenen speciaal voor werk in de keuken zijn hierom erg handig! De werkschoenen hebben extra veel grip en verminderen zo de kans op uitglijden in een natte keuken. Ook beschermen de schoenen je voeten tegen impulsen van buitenaf en zijn ze eenvoudig te reinigen. Ben je als horeca medewerker op zoek naar een nieuw paar werkschoenen voor in de keuken? Kies voor werkschoenen die je zekerheid bieden tijdens lange dagen in de keuken en/of horeca. Geschikte werkschoenen in de horeca zijn voorzien van de S2 of S3 veiligheidsnorm en geven je voeten extra bescherming gedurende lange dagen in de keuken.

Geschikte koksschoenen

Ons assortiment bestaat uit werkschoenen voor gebruik in de keuken voor zowel dames als heren. De koksschoenen zijn voorzien van speciale zolen die vermoeidheid verminderen, een gemakkelijk te reinigen bovenwerk en een comfortabel voetbed. Bij het kiezen van nieuwe werkschoenen voor zowel dames als heren gelden er in de keuken specifieke eisen.

Controleer altijd goed welke eisen er gelden binnen je vakgebied! Weet je niet zeker welke werkschoenen jij mag dragen in de keuken voor dames en/of heren? Neem gerust contact met ons op!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »